Grymma grejen


Låg moral med samvetskval


Vi kan andas i rymden, de vill bara inte att vi rymmer...

L'ste denna teori för första gången idag och blev helt chockad. Har aldrig tänkt på det. Nu tror jag tamejfan att Spartacus gick på på den här roliga kanalen jag hittade. Nyss var det ett program om fredspipor.

Synd att du är så jävla grym!



Idag tog jag första 113 hem ifrån skvallertorget kl. 06.15 och sen har resten av dagen varit ganska slitig. Eller jag har självklart kämpat för att röra mig så lite som möjligt, men det har känts slitigt ändå. Mattias har varit med mig och vi har tittat på televisionen. I morgon är det på't igen.
En av mina kuddar luktar illa.

Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts

Jag började umgås med hjältar

Att sluta lycklig



Jag gillar barn skarpt! Sen gillar jag Snook också av någon konstig anledning.

I am Vincent

Jag rensar mina bilder på datorn. Jag hade 10000 foton när jag började.
Detta ger mig ångest, jag måste slutföra det här idiotiska projektet annars kommer jag aldrig kunna sova.
Vem drar igång sånt vid midnatt förutom jag? Ickerökare luktar gott men beter sig tvivelaktigt! Det enda som kan ge mig mer ångest nu är när jag börjar tänka på att redigera de kvarvarande bilderna. Nu började jag tänka på det,


Jag just nu

Din överman



Jag injicerade för första gången på gud vet hur länge men mår skit nu, hade begynnande frossa redan innan. Det verkar bli feber. Har gjort en studieplan som börjar i morgon, efter mitt återbesök på ögonmottagningen. Jag har även gjort en att göra lista. Synd att man mår helvete i kroppen! Nu ligger jag i alla fall mellan rena lakan. Lyssnar på Åke Senaps fönster och funderar över den. Flodnatt.

När du åker tillbaka till Sverige



Säg till dom att jag var ett misstag, förklara hur mycket du ångrar dig!



Jävligt ont i ögat och nu blivit sjuk också. Därför ska jag idag ta tag i mina nyårslöften, inte röka och ta min medicin. Förresten, föreställ dig att du har ett jättestort skräp i ögat och det går inte att blinka bort det, för det är fastsytt! Usch och fy.

Tanzen



Ajajaj jag ska ut och gå för nu åker Isak till grannlandet, dit ska jag också snart. Roligt med andra länder. Roligt med katten. Tråkigt och ledsamt med Haiti. Att kommentera samtiden.

Ute och kör bil



Att vara ute och köra bil när det inte är snö och man inte har några kläder eller ens någon som kör, faktiskt. Hitler med långt hår.

Det känns som jag gett allt jag kan ge, ändå har jag inte hittat vad jag letat efter


Du allena



Bambambambaroum

I väntan på Jovanna under trappam 2010

Det har gått ganska lång tid nu sen sist jag såg dig le



Hur mörkret i mitt bröst åt upp min lillasyster

Överlevde



Jag skelar inte längre och har en mysig sjukhusskjorta med mig hem. Nu ska jag fortsätta sova för jag har ont och är trött men jag vågade, fick, och lyckades.

Skrik det nu



Äh bara om jag skulle råka dö. Ett sista inlägg.
Jag har inte ens skrivit upp vem som ska få vad, och jag hinner inte göra det nu.
Har ett avskedsbrev någonstans. Om jag överlever, vilket jag antagligen gör, så ska jag ägna veckan åt att slänga alla mina grejer så att jag bara 'ger kläderna jag har på kroppen. Sen är jag fri. Godnatt!

Man försöker gå en vanlig dag till arbetet men det går fan inte



Äh nu ska jag få operera i morgon så jag kommer säkert varken se eller fatta någonting. Jag ritade ett rum häromdagen och om jag bara orkar vässa pennan och göra lite detaljer så hoppas jag att ni kan älska det som jag älskar det. Det är det rummet som den här fula tjejen dansar i.


Att vänta sig



Telefonerna.

Vaknar

Alla pratar om vädret och nu skulle det kunna hända något som skrev in någon i historieböckerna.



Somnar

Inatt sov jag bara två timmar. Det är fortfarande minus 20 ute.





Skrik det nu när ingen hör dig

Kyla och pianospel är inte bra om man är reumatiskt lagd. Nu vet jag ju inte om jag är det.
I alla fall så var skogen extremt mörk och läskig och nu pratar vi aldrig mer om den, men det gav vad jag trodde och jag ritade hela natten och skrev musik hela dagen.


Om jag vore Maradona



Inatt ska jag gå ut i skogen och gå. Jag kommer nog bli jätterädd för jag är väldigt mörkrädd. Trots det så hoppas jag att det blir värt det. Simon och Agnes bangade för de skulle FIKA IMORGON, jättetöntigt. Jag får gå själv. Annars kunde vi gjort hotantotan som på dagis och byggt kojor, kanske skulle t.o.m. våra dagiskojor funnits kvar eftersom att det är i samma skog jag ska gå. Det är en jättedjup skog. Går man vilse så dör man. Går man vilse i natt så dör man jättefort för det är nästan -25 därute. Man får klä sig varmt.

Mackor och mjölk


Jag tidigt i januari när jag försökte låtsas att det var sommar men gick ut och rökte ändå.

Är aldrig hungrig längre och måste sätta mig och måla någonstans snart annars kreverar jag.
Ritblock och pennor är dyrt men jag fick ett nytt block så det har löst sig. Försöker sluta låtsas att det är sommar för jag blir så ledsen så fort jag går ut.

RSS 2.0