Till din ära

Nu har jag precis paniktvättat huvudet/håret, med Barnängens tvål, över vasken.

Trivia

Nu finns det tid över, nu är livet. Du betalar räkningar, du går inte stavgång. Köp nya saker, köp dig fin. Men visst sitter du ensam i köket nu, full och förstörd på vin? För du saknar det. Du saknar det som det borde varit.

Framtiden är här nu


Du har henne i fickan


För högt för sömn

Den där fasta blicken, men sen kändes handslaget som en svettdöd fisk.

Njurfunktion och dialekt


Olita

Hej jag är herr lagom. Jag har fjorton armar men inga ben. En gång hade jag tjej, men hon gjorde slut. Så äre. Man nöjer sig.

Trivsamma misstag

Förtappat, förbaskat, förbehållet genombrott. Genomdrag. Korsdrag. Dragspel. Speltid. Tidsplan. Planlöst. Lösning.

Du är en eld inuti huvudet

Nu ligger hon och sover just bredvid. Tio centimeter, en vägg av betong. Jag hör henne andas om jag bara fokuserar, jag hör henne skratta i sömnen, jag hör henne drömma. Kramar kudden hårdare. Tänker bort en vägg av betong.

Det är inte försent för någonting

Bestämd. Förbannad. Nu skriver hon igen, nu ritar hon igen. Dammiga magasin är dammiga magasin men hennes klackar klickar mot kullerstenen. Ingen trampar på henne som hon trampar på.
Solen sjunker röd över trafikplats Fittja och det här droppar ner på ett kantstött papper. Glöm mig aldrig, men sakna mig inte. I huvudet läppar och beslutsamhet. Klackar klickar.
Det här är. Glöm mig aldrig, sakna mig inte, jag kommer tillbaka.

DU SKA VA PRESIDENT

Det blir riktigt bra det här, ikväll är inatt, i morgon är du.
Det är slut på att tänka för mycket och tänka på den tanken. Det är något helt nytt nu. Shopaholics i met and liked. Min anteckningsbok om kvällen. Jag skriver ner och jag rättar mig. Framtiden är nära nu för en frivillig i första ledet. Inga cigaretter och ingen whisky.
Tack kungen för att du hjälper mig! Du är KING.

Framtiden

Och högst där uppe på din höga häst, satelliter ger dig bilderna. En fest med alla som du skiter i, eftervärlden minns ingenting.
Och det är så lätt att rasera men svårt att bygga upp. Nu pusslar man med det som man alltid pusslar ett pussel. Jag vill tillbaka och ska, jag kommer komma tillbaks' igen. Fuck sovmorgnar och ångest. Godmorgon allting annat, som ett pussel som man fortsätter pussla.

RSS 2.0