Eviga kyssar till Daniel Gilbert

Jag verkar ju ha rena rama Broder Daniel-nojan här i dagarna. Men igår släppte faktiskt Gilbert sitt soloalbum och nu har jag lyssnat på det och ritat en liten teckning. Jag ritar ju allt till musik, jag borde kanske börja skriva upp till vilken musik. Eller varför skulle jag det egentligen?

Varit uppe sen sju och har en bra känsla, jag tror jag håller på och bygger nånting stort ochvackert. Ska gå och köpa cigaretter kanske och sen måla lite till och lyssna ännu en gång på "New African Sports, Soul Café Club No. 1."


Queen of you


Dagen till ära en färgbild. Snart så!



Godmorgon!
Gud så roligt det är att rita i datorn jag blir alldeles till mig! Vilken tur att det finns så väldigt roliga saker när andra saker är så dödstråkiga. Nu ska jag göra viktiga saker som att duscah och röka morroncigg. Min söta Sanna ligger i soffan alldeles under mina fötter. Någon ringde klockan sju och väckte oss. Det gör inget! Det kommer bli en bra dag

Theodor Jensen



Jag fick en Wacom av snälla medmänniskor/släktingar med jobb! Tack. Frågan hänger i luften "Varför får jag inte hångla med Theodor Jensen". Här är ett test som nyss blev klart, det är lite svårt i början.

Snön är kall och superskojig att leka i, har tyvärr inte lekt så mycket i snön än. I fredags var det en riktig brakfest och efter den sov jag en hel del. Nu har jag varit vaken hela natten och klockan har hunnit bli sju. Det ska jag fira med att äta chokladpraliner.

Varför får jag inte hångla med Theodor Jensen?



Långa nätter men nu är det bara skönt. Man kan rita grejer i paint. Skriva musik. Om man inte har någon atelje eller något rum så kan man tyvärr inte spela musik, det är ju dumt. Tänka på Theodor Jensen!


Balalaika vodka rocknroll


Toppar Agneta med Mattias. Jag tror att jag har lite associationsrubbningar kanske,
steget Agneta Sjödin- Mattias brukar vara ganska långt i de flestas huvuden.

Om jag någonsin lämnar denna världen levande

Ba3a3a52a v6d2a r62nr633


Det är inte meningen att detta ska vara någon jävla dagbok och jag blir sur på mig själv när den blir det. Därför ger jag er: Agneta Sjödin! Helfräscht. Nakenstudie.

Åhhhhh tomten ge mig en Wacom!


C'est vraiment


Jaha så lider veckan mot helgen och skoljobbet är inte alls klart än. Kan se tillbaka på en vecka av tveksamma beslut. Får läsa på tåget! Internationell ekonomi som är så himla roligt. Sthlm i morgon i allafall och -10 gr celsius. Kul kul, snart jul. Jag önskar mig en liten Wacom i julklapp så jag slipper måla med paden i paint. Mamma frågade vad det var för sorts spel. Hoppas på det i allafall! Det är inte så ofta jag önskar mig prylar. Önskar mig mest kärlek. Idag fick jag cola och choklad och handmassage av Mattias. R.I.P. relationships.

Noelle



Snart är det slut och nu är jag trött. Förra året somnade jag under julklappsutdelningen så de väckte mig ibland när det var min tur att öppna paket. Jag och mattias hänger i min säng. Snart cigg och sömn, sen veckan av självdisciplin. Och troligtvis av paintbilder

En rumba i mitt bröst!




Paint med pad. Mitt galna ex ringde för att säga hej när jag sovit i typ en timme. Jag kan inte somna om. Det är roligt att rita i datorn, nu vill jag ha en ritbräda. När jag skaffar ett jobb och tjänar massa lön så ska jag:

Köpa en ritbräda
Färga håret hos en rikig frisör i en käck färg
Äta kinamat för andra gången i mitt liv, det var gott första.

Jag som aldrig skulle bli som dem


Har skissat som jag skulle visa men min säng och min kamera och sådär är lite ockuperad. Det är på gång nu allt det där nya. Det där nya som skulle vara så bra. Tillsvidare paintbilder i francesbloggen fyra på morgonen. Nu skulle det tyvärr suttit fint med cigg.

Det nya livet



Idag gillas att gå upp tidigt och vara ute mycket. Är skitsugen på friscoburger men Max hamburgare ligger skitlångt härifrån. Trött som ett riktigt gammalt djur.

Nu får det vara nog! Och det fick det.

Bomull i pannan

Är det bara jag som tittar på bilderna på mig själv på facebook för att försöka skapa mig en självbild?
Det finns så många tankar man kan tänka, undrar om de finns på lager någonstans eller om vi är helt fria? Ibland lyssnar jag på musik och tror att vi är det, fria. Jag vill se stjärnor falla och bli jagad av vilda djur. Någonstans där indianerna bor, som i seriealbumen jag läste när jag var liten. Buddy Longway! Jag älskade verkligen indianer och cowboys. Vi försökte se "Den onde, den gode och den fule" i Spanien men det var en trasig fil.

En trasig fil! Vad är den väl värd. Ingenting. Ett helt liv kan bara försvinna, det är så svårt att veta saker som man borde veta. Jag vet inte hur jag ser ut. Jag vet inte vem jag är. Det bästa som kunde hända nu skulle vara att jag vaknade tidigt, rökte cigaretter i kylan och lät i morgon bli en stor dag. Eller, självklart finns det mycket bättre grejer som kan hända men jag tänker inom realistiska ramar. En stor dag- som i att det skulle hända någonting.

Ikväll var jag och min vackra syster hos min syster från en annan mor. De är skönt att prata. Vilka kvinnor! Igår sov jag i en underbar, enorm säng i en tyst lägenhet som var mycket snäll. Jag rökte i sängen för jag har aldrig gjort det förut. Det kändes lite äckligt men det fanns definitivt ett värde i det. Det var mycket lugnt, tyst och ensamt och jag var inte rädd för mörkret.

I min bild av mig själv är jag inte rädd för mörkret.
Jag ska bygga nånting stort och vackert som jag ska krossa er med.



Ner och dansa med zigenarna på gården



Jag har en ljus syster. Hon är blond och har blåa ögon.

Min blogg har tapppat lite i kvalitet tycker jag, men nu har min ångest tappat lite grepp om mig så det kanske det blir ändring på. Jag skissar mest på ett annat projekt som inte är till för bloggvärlden, tyvärr. Inatt var en bra natt och jag är lugn och ren och spelar fina låtar på piano.


Gulaschbaronen


Jag kan inte måla. Inte spela musik. Det kryper i armarna, jag darrar, det är ljuD överallt. Jag är kanske lite för neurotisk för att bo i ett vardagsrum. Ljud ta mig fan överallt. Olyckligt. Jag vill måla. Har ingenstans att måla. Hoppla, hoppla. Kan inte ens läsa för de tittar på TV. Vill gå ut nu och dricka vin så jag får tänka på något annat. Det är ett gisell det här. Måla... spänna upp en stor duk och dra mjuka, mjuka linjer. Jag vill inte spraya längre. Jag vill måla.

RSS 2.0