Mamma täcker hålet med mamelucker

Opium-Ulf, du är min enda vän. Opium-Ulf, så nära sanningen. FRANCES 2010

Som vanligt har jag svårast att sova när jag ska upp tidigt. Om fem timmar går en bil mot Arvika och en dags hårt festivalande! Jag har varit i Torbjörntorp i en vecka snart och det har varit skönt.
Nu har jag slut på rena underkläder så det är väl tur att jag ska fara härifrån. Kanske får jag en hjärtattack i morgon efter omställningen från hus på landet med aldrig mer än sju nära bekantskaper, till hätsk festival med tusentals besökare och stress och festande. Men det är ju de där hjärtattackerna jag gillar bäst.
Jag ska bli något stort, jag ska bara bli frisk först
(och rulla mig en ciigarett här i sommarnattens kvalmiga tystnad)

Högstadiesommar


Rösten darrar inte längre men paniken virvlar i magen

Flyttpack

Gattis Siri, jag kom in på Dokumentärfilmslinjen på Ölands folkhögskola. Det blir nog roligt.
Nu har jag packat ihop mitt liv i Oslo och tar med det tillbaka till Sverige. Jag bar tre enorma väskor och ett stort knyte och en portfölj från ön in till Nedre slottsgate. Det är mycket varmt ute så det var minsann en pärs.
Hur som haver så längtar jag till svenska sommar just nu och det är bara sorgligt att vara i vårt gula rum vid havet nu när alla foton och bilder är borta från väggarna. T.om. tyget på lampan och haschfilten är bortplockade.
I morgon ett fotojobb och sedan ska jag frakta de sista väskorna, ljusbordet och longboarden in till stan. På måndag morron bär det sedan hemåt.
Tack Oslo det har varit helt okej kul.

RSS 2.0